Sommarläsning

Några boktips inför sommaren regniga dagar. :)


"Överenskommelsen"
av Simona Ahrenstedt
"Det är i december 1880 på Operan de möts för första gången. Hon - Beatrice Löwenström som bor med sin farbrors familj och som lever ett hårt hållet konventionellt borgarliv. Han - karismatiske Seth Hammerstaal, stadens mest omtalade ungkarl, en av Sveriges rikaste män som aldrig har levt sitt liv efter någon regelbok."

"En liten hattaffär på hörnet"
av Marita Conlon-McKenna
"När Ellie Matthews mamma dör står hon plötsligt som ensam ansvarig för hennes gamla hattaffär i hjärtat av Dublin. Men förändringens vindar blåser över Irland och hattbranschen är onekligen ett osäkert kort - vem köper egentligen en hatt i dag? Dessutom vill ett företagskonglomerat riva alla butikerna på gatan för att bygga en stor galleria, och Ellie måste bestämma sig: Ska hon följa i sin mors fotspår eller ska hon acceptera det generösa erbjudandet och sälja?"

"Ett litet snedsprång"
av Denise Rudberg
Detta är upptakten till den första delen i en svit kriminalromaner med Marianne Jidhoff i centrum. Elegant crime kallar Denise Rudberg sin nya genre med kriminalhistorier i överklassmiljö. Det är stilfullt, elegant och spännande.
Mysig sommar läsning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0